Pomoc, mám stále studené nohy.

Teplomer doma ukazuje príjemné teploty, ale tvoje nohy sú stále studené? Keď nepomáha horúci čaj alebo čokoláda, je možné, že telo potrebuje niečo iné. Pýtaš sa čo to je?

✔️Je možné, že sa ti tvoje telo snaží povedať SPOMAL. Jedným z hlavných dôvodov totiž býva vyčerpanie, nedostatok spánku a stres.

✔️ Studené nohy a ruky často môžu tiež naznačovať aj niečo vážnejšie (cukrovka, hypofunkcia štítnej žľazy alebo tzv. Raynaudova choroba - náhle zúženie tepienok, ktoré zásobujú prsty). To je potrebné nechať vždy na posúdenie lekármi.

Chceš dopriať svojim nohám nórsky luxus? Potom si prečítaj náš článok tu a vedz, že nákup merino ponožiek na seba nenechá dlho čakať.

Zaujíma ťa, ako sa zbaviť studených nôh?

1️⃣ Okrem kvalitného spánku, odpočinku a pohodovej mysle sa zameraj tiež na dostatok pohybu.

2️⃣ Do svojho jedálnička pridaj zázvor, cesnak, chilli, škoricu.

3️⃣ Dopraj si každý deň studenú sprchu a začni sa postupne otužovať.

❗️Zabal svoje nohy do kvalitných vlnených merino ponožiek. Merino ponožky sú úžasné a je snáď povinnosťou mať aspoň jedny doma.

A ak máš problém, a nohy sa ti často potia, potom si prečítaj náš článok tu, a tvoj problém bude vyriešený.

Chceš, aby tvoje ponožky spĺňali najvyššie nároky na funkčnosť a mali výborné izolačné vlastnosti, priedušnosť a vysokú absorpčnú schopnosť, tak ponožky z merino vlny sú tá najlepšia voľba. Merino ponožky majú navyše antialergénne vlastnosti a sú tak vhodné na citlivú pokožku. Merino ponožky sú krásne pružné a príjemné na každodenné nosenie.

Potrebuješ poradiť s výberom vhodného oblečenia pre seba a tvojich najbližších? Napíš nám na sylvie@bergam.cz.

Bergam nie je iba ďalší e-shop. Sme tu pre vás.